HOLISZTIKUS MEDICINA ALAPÍTVÁNY

FOUNDATION FOR HOLISTIC MEDICINE
Tel.: 0630/350 4209 Cím: H-1028 Bp. Táncsics M. 16
Honlap:
http://manualismedicina.hu E-mail:holmedalapitvany@t-online.hu

Továbbképző tanfolyam mozgásszervi betegségek gyógyítására  

 

A Holisztikus Medicina Alapítvány a Semmelweis Egyetem Szak- és Továbbképzési Központja által akkreditált pontszerző tanfolyamot indít “Manuális medicina elméleti és gyakorlati képzése” címmel.

A továbbképzés célja: A gerinc és a végtagok manuális medicina eszközeivel történő vizsgálata és kezelése, ennek a gyógyászatban való alkalmazása céljából. A tanfolyam kiegészül a képalkotó eljárások elméletével és gyakorlatával.

Tanfolyamsorozat a prágai Prof.Karel LEWIT, M.D, DSc iskolája alapján lett összeállatva.

A továbbképzés célcsoportja: Mozgásszervi betegségekkel foglalkozó orvosok (ortopéd-, reumatológus-, neurológus szakorvosok, családorvosok és rezidensek, szakorvos jelöltek), valamint főiskolát végzett gyógytornászok.

A továbbképzés időtartama: 2 év alatt 8 kurzus, összesen 340 óra. A kurzusok negyedévenként 5 naposak
A továbbképzés helye: Budapest. Tervezett Ideje: 2024. 10. 08-12- ig.

Oktatók: Oroszországi Posztgraduális Orvostudományi Akadémia Hagyományos Orvoslás Tanszék profeszorának  Dr. A. A. Barvincsenko magyarországi tanítványai: Lukács Mária gyógytornász manuálterapeuta oktató, Varga Viola gyógytornász manuálterapeuta oktató.  Dr. Böröcz István Ph.D. ortopédus Osztályvezető Főorvos, prof. Dr. Géher Pál reumatológus ny. tanszékvezető,  Dr. Mester Ádám Ph.D. ny. Egyetemi docens radiológus. Nagy Dániel gyógytornász manuálterapeuta oktató ,  Lukács Ráhel gyógytornász manuálterapeuta oktató, Petridisz Anna gyógytornász manuálterapeuta oktató, valamint Kenesei Fanni gyógytornász manuálterapeuta oktató.

A továbbképzés ára: kurzusonként 100.000. Ft.

 


Felvilágosítás, jelentkezés a fenti telefonon, Szilágyi Ivánnál ill. az alábbi jelentkezési lapon.


 
A jelentkezés sikeres elküldése esetén a rendszer itt a lapon visszajelzi, hogy sikeresen jelentkezett, illetve a megadott e-mail címre is visszaigazolást küld!

JELENTKEZÉSI LAP

Jelentkezem a 2024-10-08 - 2024-10-12-ig. megrendezésre kerülő A Manuálterápia diagnosztikájának és terápiájának elsajátítása testtájanként I. kurzus Bevezetés a manuális medicinába. Medence. ( kétéves manuálterapeuta képzés) tanfolyamra


Kérem a megfelelő kockát bejelölni!

A *-gal jelölt adatok megadása kötelezo!

*Név:
Születési név:

*Szül. év, hó, nap,

hely:

*Cím:

Ir. szám:  Város:

Utca/hsz.:

*Anyja neve:
*Telefon:
*Szakképesítése:
Pecsétszám, nyilvántartó egyetem:
*Gyógytornászok nyilvántart. szám:
*Munkahelye:
Vállalkozása:
Adószáma:
*E-mail cím:
Tudomásul veszem:

1.) Csak eredményes vizsga után lehet a következő kurzust folytatni.

Felhasználóként kijelentem, hogy az "manuálismedicina" portál használatához kapcsolódó Adatvédelmi Tájékoztatót megismertem és annak tartalmát elfogadom, illetőleg tudomással bírok arról, hogy az adatvédelemmel kapcsolatos jogaim gyakorlására vonatkozó jogszabályok az alábbiak: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint az általános adatvédelmi szabályozásra vonatkozó 2016/679 EU rendelet.
*Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót
*Ellenőrző kód:
Az ellenőrző kód biztonsági okokból szükséges a jelentkezésnél, a kis képen megjelenő kódot adja meg a mellette lévő mezőben!